Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michal W Nicko (997 niezalogowanych)
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
A co forum ma z tym poczac? Widelc13 prosil o maila na jego adres

Tak się zastanawiam kiedy się Tobie cierpliwość skończy na tłumaczenie tego typu rzeczy co poniektórym użytkownikom tego forum
Ja już się poddałam dawno temu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Jacek Janowicz
(Widelec13)
Wiking
Dzięki za wsparcie, rzeczywiście nie czytają. Ktoś nawet napisał żeby odpowiedzieć na jego priv, no nie... Dostałem z 15 maili, historie smutne aż mi przykro że tylko jednemu mogłem powiedzieć "tak" a kilkunastu rozczarowałem. To już nie kabaret, zamiast śmieszyć i radować, przynoszę złe wieści. Pozdro, J.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Widelec13 napisał:
Dzięki za wsparcie, rzeczywiście nie czytają. Ktoś nawet napisał żeby odpowiedzieć na jego priv, no nie... Dostałem z 15 maili, historie smutne aż mi przykro że tylko jednemu mogłem powiedzieć "tak" a kilkunastu rozczarowałem. To już nie kabaret, zamiast śmieszyć i radować, przynoszę złe wieści. Pozdro, J.
no i jak ci teraz
że sprawiłeś ogromną przykrość tak wielu rodakom?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Jacek Janowicz
(Widelec13)
Wiking
Skutki uboczne... Są wszędzie, atakują znienacka. Skutkiem ubocznym Twojego postu jest to, że zamiast zarabiać pieniądze muszę zużyć 2 minuty mojego cennego czasu na odpowiedź. A mogłem wyłączyć kompa i oszczędzić prąd. Podwójna strata z Twojego powodu. I jak się teraz z tym czujesz?
J.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok